Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

WPC PVC FOAM LINE

  • PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    PVC Avertising Tampilan umpluk inti Free umpluk Papan Line

    Lembar tampilan PVC entuk karakteristik anti-karat, kelembapan-bukti, jamur-bukti, non-absorbent, drillable, sawable, planable, gampang kanggo thermoform, Processing mlengkung panas, etc., supaya iku digunakake digunakake ing Furnitur, lemantun, bath lemari, papan rak pameran, lapisan inti kothak, dekorasi njero ruangan lan ruangan, bahan bangunan, industri kimia lan lapangan liyane, pratandha pariwara, percetakan, layar sutra, inkjet, tulisan komputer, kemasan produk instrumen elektronik lan industri liyane.

    Spesifikasi produk 1220*2440mm, 1560*3050mm, 2050*3050mm

    Ketebalan produk 1-33mm

    Kapadhetan produk 0.35-0.8g/cm3

    Kacepetan jalur produksi: 2-4m / min.

    Daya motor 75kw-90kw

    Warna: macem-macem

  • PVC Construction Shuttering Board Line

    PVC Construction Shuttering Board Line

    Garis iki bisa nggawe Papan PVC kanthi jembar saka 900 -1220mm, ketebalan: 12-25mm

    Kang digunakake digunakake minangka papan shuttering ing industri construction.

    Fitur lan kaluwihan saka PVC bangunan Cithakan: 1. Bahan baku saka PVC bangunan Cithakan PVC SG5, Papan punika B1 retardant semangat, poto-extinguishing ing cilik saka geni, resistance suhu dhuwur, lan safety construction wis apik.Jinis cithakan anyar sing ngganti cithakan baja lan plywood bambu-kayu, nduweni sipat tahan lembab, tahan jamur, tahan korosi, lan ora nyerep.2. Non-lengket semen, gampang kanggo demould sawise construction, ora ewah-ewahan bentuk.3. Efisiensi konstruksi dhuwur, kualitas apik, permukaan bangunan sing dibangun kanthi lancar lan rata, efek cetakan tuang apik, lan ora ana modifikasi sekunder sing dibutuhake.4. kaping panggunaan turnover bisa tekan luwih saka 50 kaping, urip dawa, efficiency construction apik, panyimpenan trep, transportasi lan construction.5. Cithakan sampah bisa ulig lan daur ulang kanggo produksi lan pemanfaatan lan kaluwihan liyane, nyimpen sumber daya lan ketemu syarat "industri ijo".6. Cithakan bangunan pVC nduweni sifat insulasi swara, panyerepan swara, insulasi panas, pengawetan panas, lan liya-liyane, lan nduweni efek shockproof sing apik.7. Cara nambah kayu bisa digunakake kanggo macem-macem pangobatan, kang bisa diproses kaya kayu kaya pengeboran, sawing, nailing, planing, tancep, etc. Bisa diikat karo bahan PVC liyane miturut tata cara umum, supaya bisa fleksibel ing situs construction Kanggo nindakake Processing secondary.
  • PVC WPC Bathroom Furniture Board Line

    PVC WPC jedhing Papan Furnitur Line

    Papan umpluk PVC / WPC saiki dadi salah sawijining bahan sing apik banget sing digunakake ing aplikasi papan furnitur.Kanthi kinerja lan kauntungan sing apik, solusi sing apik, modis, awet lan elegan kanggo dekorasi omah.Baris produksi dumadi saka extruder kembar-meneng khusus, extrusion die, vertikal telung roller lan mesin tambahan.Perusahaan kita nyedhiyakake formula lan set lengkap teknologi.Kabeh baris produksi nduweni karakteristik output gedhe, extrusio stabil ...
  • WPC Cabinet Furniture Board Line

    Garis Papan Furnitur Kabinet WPC

    Papan kayu-plastik minangka jinis kayu (selulosa kayu, selulosa tanduran) minangka bahan dhasar, bahan polimer termoplastik (plastik) lan alat bantu pangolahan, lan liya-liyane, dicampur kanthi seragam, banjur digawe panas lan diekstrusi kanthi peralatan cetakan.Bahan hiasan anyar berteknologi tinggi, ijo lan ramah lingkungan, kanthi kinerja lan karakteristik kayu lan plastik, minangka bahan komposit anyar sing bisa ngganti kayu lan plastik.1. Anti banyu: mothpr...