Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

WPC KABINET FURNITURE BOARD LINE

  • WPC Cabinet Furniture Board Line

    Garis Papan Furnitur Kabinet WPC

    Papan kayu-plastik minangka jinis kayu (selulosa kayu, selulosa tanduran) minangka bahan dhasar, bahan polimer termoplastik (plastik) lan alat bantu pangolahan, lan liya-liyane, dicampur kanthi seragam, banjur digawe panas lan diekstrusi kanthi peralatan cetakan.Bahan hiasan anyar berteknologi tinggi, ijo lan ramah lingkungan, kanthi kinerja lan karakteristik kayu lan plastik, minangka bahan komposit anyar sing bisa ngganti kayu lan plastik.1. Anti banyu: mothpr...