Garis Papan Furnitur Kabinet WPC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Papan kayu-plastik minangka jinis kayu (selulosa kayu, selulosa tanduran) minangka bahan dhasar, bahan polimer termoplastik (plastik) lan alat bantu pangolahan, lan liya-liyane, dicampur kanthi seragam, banjur digawe panas lan diekstrusi kanthi peralatan cetakan.Bahan hiasan anyar berteknologi tinggi, ijo lan ramah lingkungan, kanthi kinerja lan karakteristik kayu lan plastik, minangka bahan komposit anyar sing bisa ngganti kayu lan plastik.

Kaluwihan saka PVC / WPC panel lawang

1. Waterproof: mothproof, antiseptic, bacteriostatic, cocok kanggo nggunakake ing sembarang wilayah njero ruangan;

2. Perlindhungan lingkungan: ora ana zat beracun, komponen utawa pengawet kimia sing mbebayani, ora ana formaldehida, benzena utawa zat mbebayani liyane sing dibebasake, ora bakal nyebabake polusi udara lan polusi lingkungan, 100% daur ulang, nanging uga biodegradable;

3. Proteksi geni: rating tahan geni yaiku B1, nomer loro mung kanggo watu, sing cocok kanggo kesempatan kanthi syarat proteksi geni sing dhuwur;

4. Kekuwatan dhuwur lan resistance nyandhang: urip layanan maneh;

5. Biaya entuk manfaat: biaya produksi kurang lan kualitas dhuwur;

6. Various pangobatan lumahing: lumahing Papan ora mung bisa ditutupi karo film beda kanggo nggawe gaya beda, nanging uga bisa ngukir pola beda;

7. Kinerja sing luwih stabil: ora gampang deform.

Pengenalan lini produksi panel pintu PVC / WPC

PVC / WPC lawang panel lini produksi utamané digunakake kanggo produksi PVC / WPC lawang panel.Ing baris produksi kasusun saka conical twin-meneng extruder, jamur, meja setelan vakum, traktor, mesin nglereni, etc. Sjsz seri PVC panel lawang extrusion line produksi wis sawetara imbuhan sudhut, tliti kontrol suhu dhuwur, operasi trep lan dipercaya.

Ing asas proses produksi:

Reson PVC, CaCO3,aditif busa,aditif dituku

PVC/WPCcampuran senyawa → Produksibaris  produk

                                   

(bahan daur ulang digunakake maneh)

Ukuran standar (Dawa x jembaré): 2440mm x 1220mm

Ketebalan: 5mm, 8mm, 12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita