Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

EXTRUDER paralel kembar

  • Twin Parallel extruder

    Extruder Paralel Kembar

    Kabeh jinis extruders sekrup kembar paralel JHP sing dirancang perusahaan utamane kanggo ngasilake lantai SPC / LVT lan pipa PVC lan pelletizing PVC kanthi plastisitas, kualitas stabil, produksi dhuwur, aplikasi sing amba lan tahan lama.Mesin extruder meneng kembar podo duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.