Extruder Paralel Kembar

Katrangan singkat:

Kabeh jinis extruders sekrup kembar paralel JHP sing dirancang perusahaan utamane kanggo ngasilake lantai SPC / LVT lan pipa PVC lan pelletizing PVC kanthi plastisitas, kualitas stabil, produksi dhuwur, aplikasi sing amba lan tahan lama.Mesin extruder meneng kembar podo duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.


Detail Produk

Tag produk

Kabeh jinis extruders sekrup kembar paralel JHP sing dirancang perusahaan utamane kanggo ngasilake lantai SPC / LVT lan pipa PVC lan pelletizing PVC kanthi plastisitas, kualitas stabil, produksi dhuwur, aplikasi sing amba lan tahan lama.Mesin extruder meneng kembar podo duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.

Parallel twin screw extruder Karakteristik utama:

Desain sing dioptimalake lan sekrup lan tong minyak sing digawe kanthi apik ngasilake plastisitas sing apik

Sistem kontrol listrik sing canggih, weker gagal bagean, gampang kanggo ngatasi masalah

Sistem distribusi kinerja dhuwur kanggo deceleration torsi nambah daya tahan lan gampang kanggo pangopènan

Sistem kontrol suhu sing sampurna lan akurat njamin output sing stabil

Parameter Teknis Utama

Model JHP60/24A JHP90/36A JHP90/28B JHP110/28A JHP110/28B JHP114/30 JHP130 / 28A JHP130/28B JHP130/28C
Diameter sekrup (mm) 65 90 90 110 110 114 130 130 130
Jumlah sekrup 2 2 2 2 2 2 2 2 2
Kacepetan puteran sekrup (rpm) 1-69 1-45 1-45 1-45 1-36 1-25 1-45 1-35 1-25
Daya motor utama (kw) 22 75 55 110 75 75 160 132 132
Kapasitas produksi (kg/jam) 150 420 320 600 450 800 1000 680 1600
Arah puteran Arah rotasi sekrup
Dhuwur tengah (mm) 1000 1150 1250
Tandha Kanggo pipa Kanggo pipa Kanggo profil Kanggo profil Kanggo profil Kanggo SPC Kanggo pipa Kanggo profil Kanggo SPC

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita