Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

TWIN CONICAL EXRUDER

  • Twin conical extruder

    Extruder conical kembar

    Kabeh jinis extruders JHZ sing perusahaan kita designs utamané kanggo prodhuksi PVC / profil WPC lan pipe PVC karo malah plasticity, kualitas anteng, produksi dhuwur, aplikasi sudhut lan kekiatan dawa.Conical twin screw extruder mesin duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.