Extruder conical kembar

Katrangan singkat:

Kabeh jinis extruders JHZ sing perusahaan kita designs utamané kanggo prodhuksi PVC / profil WPC lan pipe PVC karo malah plasticity, kualitas anteng, produksi dhuwur, aplikasi sudhut lan kekiatan dawa.Conical twin screw extruder mesin duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.


Detail Produk

Tag produk

Conical twin screw extruder Karakteristik utama:

Kabeh jinis extruders JHZ sing perusahaan kita designs utamané kanggo prodhuksi PVC / profil WPC lan pipe PVC karo malah plasticity, kualitas anteng, produksi dhuwur, aplikasi sudhut lan kekiatan dawa.Mesin extruder meneng kembar Conical duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.

Conical twin screw extruder minangka peralatan pencampur lan ekstrusi sing efisien.Mesin kasebut nduweni karakteristik tingkat nyukur cilik, dekomposisi bahan sing angel, plastikisasi seragam lan campuran, kualitas stabil, output dhuwur, sawetara aplikasi sing wiyar lan umur layanan sing dawa.

Efisiensi dhuwur lan sistem pendingin udara sing kurang bising, sistem pembuangan vakum sing dipercaya lan efektif, presisi dhuwur, regulasi kacepetan sing amba, sistem pakan kuantitatif dipeksa, kotak gear distribusi torsi deceleration kinerja dhuwur, sistem kontrol otomatis suhu akurat sing sampurna, sistem regulasi kacepetan sing akurat lan stabil.

The conical twin-meneng extruder ditondoi dening seragam plasticizing nyawiji, output dhuwur, kualitas stabil, adaptability sudhut, urip dawa lan langsung ngecor bubuk PVC.Kanthi sirah cetakan, cetakan lan mesin tambahan sing cocog, kabeh jinis termoplastik, utamane bubuk PVC, bisa langsung diekstrusi menyang produk plastik kayata pipa, piring, lembaran, rod, film lan profil, lan modifikasi kabeh jinis plastik lan proses granulasi bubuk uga bisa rampung.

The conical twin-meneng extruder nduweni kinerja stabil, kang bisa nggawe nyawiji plasticize lan extrude uga ing suhu kurang.Barel dilengkapi pemanas aluminium cast, sing nduweni efisiensi termal sing dhuwur, kenaikan suhu sing cepet lan seragam, lan dilengkapi penggemar pendingin.

Bagean transmisi sing dirancang khusus nganggo jinis motor frekuensi variabel anyar utawa motor saiki drive langsung, kanthi operasi lancar, torsi transmisi gedhe lan efisiensi dhuwur.Konverter frekuensi sing diimpor utawa pengatur kecepatan DC bisa nggayuh regulasi kacepetan sing ora stabil lan stabil, presisi dhuwur lan hemat energi.Ngadopsi kontrol suhu digital tampilan ganda cerdas, nduweni presisi kontrol dhuwur lan fluktuasi suhu cilik.Iki dilengkapi karo pangayoman kakehan lan weker fault, suhu pancet saka circulation lenga inti meneng, cooling lenga tong minyak lan fungsi liyane, uga piranti pipe exhaust vakum lan piranti dipakani kuantitatif.

Conical twin screw extruder Karakteristik utama:

Desain sing dioptimalake lan sekrup lan tong minyak sing digawe kanthi apik ngasilake plastisitas sing apik

Sistem kontrol listrik sing canggih, weker gagal bagean, gampang kanggo ngatasi masalah

Sistem distribusi kinerja dhuwur kanggo deceleration torsi nambah daya tahan lan gampang kanggo pangopènan

Sistem kontrol suhu sing sampurna lan akurat njamin output sing stabil

Parameter Teknis Utama

Model JHZ45/90 JHZ51/105 JHZ55/110 JHZ65/132 JHZ80 / 156 JHZ92/188
Daya penggerak motor (kw) 15 18.5 22 37 55/75 110
Diameter sekrup (mm) Φ45 / Φ90 Φ51 / Φ105 Φ55 / Φ110 Φ65 / Φ132 Φ80 / Φ156 Φ92 / Φ188
No. saka meneng 2 2 2 2 2 2
Kacepetan rotasi (NM) 34.7 34.7 34.7 34.7 34.7 34.7
Momen torsi saka meneng 3148 6000 7000 10000 14000 32000
Kapasitas PVC, bubuk (kg/jam) 60 80 120 220 350 600
Dhuwur tengah 1000 1000 1000 1000 1100 1200
ukuran 3360x1290x2127 3360x1290x2127 3620x1050x2157 3715x1520x2450 4750x1550x2460 6725x1550x2814

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik mesin utawa perusahaan dagang?

A: We are WPC/SPC pelletizing line mesin pabrik/pabrik.

Q2: Ing endi pabrik sampeyan?

A: We duwe loro pabrik kang dumunung ing Shanghai lan Anhui.

Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik kita, kita bakal njupuk sampeyan ing bandara.

Q3: Carane akeh taun babar pisan? Apa sampeyan bisa mulang kita?

A: garansi 12 wulan kanggo bagean mekanik, garansi 6 wulan kanggo bagean listrik,

lan layanan ndandani peralatan kanggo urip.

Q4: Apa cara pembayaran?

A: T/T, L/C, Western Union, etc.

Q5: Apa sampeyan duwe layanan liyane babagan produk sampeyan?

A: Kita duwe akeh pengalaman babagan nggawe proyek lan spesifikasi kanggo klien,

uga kita duwe sistem layanan tetep.

Q6: Kepiye carane nggawe kutipan kanggo klien?

A: Rega gumantung ing kualitas lan kinerja nanging klien kudu wareg pisanan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita