Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

SPC FLOORING SHEET / DINDING DEKORASI SHEET EXTRUSION LINE

  • SPC Flooring Sheet /Wall Decoration Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Sheet / Dinding Dekorasi Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring sheet adhedhasar PVC sheet inti karo 2 lapisan ekstra saka film.iki digunakake digunakake minangka bahan jogan kanggo macem-macem panggonan.

    Lembar iki uga bisa digunakake minangka panel hiasan tembok sing bakal menehi kinerja apik ing tampilan.

    Kanthi macem-macem desain pola, sheet iki bisa luwih apik tinimbang kertas dekoratif normal lan sheet amarga ana siji lapisan liyane kanggo anti-goresan.

    Iki minangka bahan paling dawa kanggo panel tembok lan mung dikembangake kanggo aplikasi iki, bakal populer banget ing mangsa ngarep.

    Informasi mesin:

    Lembar wdith: 970-1350mm, kekandelan: 2-8mm

    Kapasitas: 1200kg / jam

    Dawane mesin: 35 meter

    Tipe Extruder: kerucut kembar

    Daya Motor: 200 kw

     

  • SPC Flooring Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Sheet Extrusion Line

    Lantai kunci SPC kasusun saka lapisan tahan nyandhang sing kandel, lapisan UV, lapisan tekstur film warna, lan lapisan bahan dasar.Negara-negara Eropa lan Amerika nyebutake jenis lantai RVP (rigid vinyl plank), lantai plastik kaku.Bahan dasar minangka papan komposit sing digawe saka bubuk watu lan bahan polimer termoplastik sawise diaduk rata lan banjur diekstrusi ing suhu dhuwur.Ing wektu sing padha, nduweni sifat lan karakteristik kayu lan plastik kanggo njamin kekuatan ...