SPC Flooring Sheet / Dinding Dekorasi Sheet Extrusion Line

Katrangan singkat:

SPC Flooring sheet adhedhasar PVC sheet inti karo 2 lapisan ekstra saka film.iki digunakake digunakake minangka bahan jogan kanggo macem-macem panggonan.

Lembar iki uga bisa digunakake minangka panel hiasan tembok sing bakal menehi kinerja apik ing tampilan.

Kanthi macem-macem desain pola, sheet iki bisa luwih apik tinimbang kertas dekoratif normal lan sheet amarga ana siji lapisan liyane kanggo anti-goresan.

Iki minangka bahan paling dawa kanggo panel tembok lan mung dikembangake kanggo aplikasi iki, bakal populer banget ing mangsa ngarep.

Informasi mesin:

Lembar wdith: 970-1350mm, kekandelan: 2-8mm

Kapasitas: 1200kg / jam

Dawane mesin: 35 meter

Tipe Extruder: kerucut kembar

Daya Motor: 200 kw

 


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

SPC FLOORING SHEET Garis ekstrusi ora mung bisa nggawe lembaran sing mumpuni kanggo tujuan jogan lan uga bisa digunakake kanggo nggawe lembaran panel tembok sing bisa menehi macem-macem desain pola kanggo hiasan tembok, bisa ditrapake kanggo macem-macem papan lan gaya.

Kanthi proses lengkap kanggo sheet adhedhasar spc, baris iki bisa laminate kabeh film online lan tetep efficiency karya dhuwur.

Ukuran sheet output:0.8-2.5mm, jembaré 1220mm-1800mm

Kapasitas:280-500kg / jam

daya:190-250kw

Aplikasi lan karakteristik produk

1. Perlindungan lingkungan ijo, ora ana formaldehida, ora beracun lan ora mbebayani, ora ana polusi radioaktif, ora ana polusi lingkungan, kalebu produk perlindungan lingkungan ijo, bisa didaur ulang.

2. Super nyandhang-tahan: PVC lumahing lantai wis khusus transparent nyandhang-tahan lapisan diproses dening teknologi dhuwur, kang wis super nyandhang resistance.Mulane, lantai PVC luwih populer ing rumah sakit, sekolah, gedung perkantoran, mall, supermarket, kendaraan lan panggonan liyane sing akeh wong.

3. Waterproof, Kelembapan-bukti, ora ewah-ewahan bentuk ing cilik saka banyu, materi PVC anti-gondhelan, resistance skid kuwat, bisa ngilangke kuwatir saka wong tuwa lan bocah-bocah.

4. Atos lan elastis: tahan impact, rasa sikil sing nyaman.

5. Keamanan dhuwur, insulasi, tahan api, tahan korosi, tahan asam lan alkali, asam asetat 5%.5% asam klorida, ora ana permukaan sing ora normal.Lima detik metu saka geni.Wis umur layanan dawa luwih saka 20 taun / 6. Werna anyar, macem-macem werna kanggo milih saka, werna nggantheng, lifelike alam, sembarang kombinasi modeling werna, nyorot pribadine saka werna, instalasi cepet lan trep, construction trep. , bisa digergaji, direncanakake, dipaku, bebas cat viscose.

Baris produksi nganggo kontrol cerdas, kanthi otomatisasi sing dhuwur, peralatan sing stabil, operasi sing gampang lan efisiensi produksi sing dhuwur.Kanthi ngganti specifications beda saka jamur, kita bisa gawé macem-macem specifications, ukuran, wangun, kekandelan saka kayu plastik wallboard hiasan.

"Papan tembok PVC", uga dikenal minangka "tembok terpadu", minangka jinis bahan sing digunakake ing omah, teknik lan hiasan tembok liyane, sing digawe saka serat pring lan bahan resin minangka teknologi permukaan.Desain lan werna bisa dibandhingake karo wallpaper tradisional, lan uga nduweni kaluwihan saka wallboard.Iki minangka jinis bahan hiasan tembok anyar tinimbang cat tembok lan wallpaper.

Lini produksi panel tembok PVC, produk lini produksi PVC ora beracun, ora enak, tahan kelembapan, tahan karat, bobot entheng, katon apik banget, warna sing sugih, murni, lan duwe anti mlengkung, anti tuwa, tensile, kompresi, kekuatan luh kinerja dhuwur. .

PVC wallboard line produksi, PVC wallboard line produksi fokus ing kaluwihan saka kayu lan plastik.Ora mung nduweni tampilan kayu alami, nanging uga ngatasi kekurangan kayu alami.Nduwe karakteristik anti karat, tahan kelembapan, tahan serangga, stabilitas dimensi dhuwur, ora retak, lan kekerasan luwih dhuwur tinimbang plastik murni.Wis processability padha kayu, lan bisa digunakake kanggo nglereni, lukisan, iketan, etc Ndandani karo kuku utawa bolts.Kanthi kaluwihan dual saka biaya lan kinerja, kayu bahan Papan plastik terus kanggo nggedhekake lapangan aplikasi, liyane lan liyane kanggo ngganti bahan tradisional liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita