SPC Flooring Sheet Extrusion Line

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lantai kunci SPC kasusun saka lapisan tahan nyandhang sing kandel, lapisan UV, lapisan tekstur film warna, lan lapisan bahan dasar.Negara-negara Eropa lan Amerika nyebutake jenis lantai RVP (rigid vinyl plank), lantai plastik kaku.Bahan dasar minangka papan komposit sing digawe saka bubuk watu lan bahan polimer termoplastik sawise diaduk rata lan banjur diekstrusi ing suhu dhuwur.Ing wektu sing padha, nduweni sifat lan karakteristik kayu lan plastik kanggo njamin kekuatan lan kateguhan lantai.

Kaluwihan

(1) Proteksi ekologis lan lingkungan;

(2) Proteksi geni lan proteksi geni kelas B1, nomer loro tinimbang watu

(3) Macem-macem perawatan permukaan (pola cekung-cembung, pola nyekel tangan, pola pasangan, pola pangilon)

(4) Wear-resistant, tahan aus grade T

(5) Kelembapan-bukti, ora deformasi nalika kapapar banyu, bisa digunakake ing pawon, jedhing, basements, etc.

(6) Werna sing apik lan macem-macem, konstruksi mozaik lancar, lan instalasi trep lan cepet.

(7) Anti-slip, luwih astringent nalika kena banyu, ora gampang tiba

(8) Pengurangan swara, rasa sikil mlaku sing nyaman, fleksibel, ora gampang tatu nalika tiba.

(9) Pangopènan saben dina ora mbutuhake perawatan waxing, bisa diusap nganggo andhuk utawa pel udan

JIAHAO SPC FLOORING SHEET LINE BISA MAKE SPC FLOORING SHEET KARO SISTEM LAMINATING FILM ONLINE LAN SISTEM INTEEGENT EIR ONLINE

KAPASITAS Dhuwur lan OUTPUT STABIL

Proyek Trunkey saka SPC FLOORING MANUFACTURING PLANT kasedhiya


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita