Extruder sekrup tunggal

Katrangan singkat:

Kabeh jinis extruder JHD utamané digunakake ing PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET etc plastik extrusion.Dilengkapi karo cetakan cocok lan peralatan hilir, extruder bisa gawé sheet plastik, film, profil, pipe etc produk.Extruder meneng siji uga bisa digunakake ing lapangan pelletizing.

JHD Single screw extruder karo dianyari desain anyar ing outlook , electrical sistem , ngalangi kuwat pigura .Iku bakal bisa karo efficiency luwih lan hemat energi .

Soulution customerized tansah kasedhiya kanggo macem-macem aplikasi, nangani macem-macem bahan plastik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Extruder sekrup tunggal dumadi saka sekrup Archimedean sing muter ing tong minyak sing digawe panas.Amarga struktur sing prasaja, manufaktur sing gampang, efisiensi pangolahan sing dhuwur lan rega sing murah, mula akeh digunakake.Iki minangka teknologi sing paling diwasa lan jinis extruder sing paling akeh digunakake.

Ing saiki, extruder meneng siji wis dikembangaké saka struktur spiral dhasar asli, kayata pemblokiran meneng damping, exhaust meneng, slotted meneng tong minyak, pin tong minyak, bangunan pemblokiran struktur lan jinis struktural beda.Ing wektu sing padha, amarga papan cilik sing dikuwasani dening extruder meneng siji, wis dadi peralatan utama ing bidang pangolahan komposit lan film ngecor plastik.

1. Ekstrusi pipa: cocok kanggo pipa PP-R, pipa gas PE, pipa salib PEX, pipa komposit plastik aluminium, pipa ABS, pipa PVC, pipa inti silikon HDPE lan kabeh jinis pipa komposit coextrusion.

2. Plate lan sheet extrusion: cocok kanggo extrusion PVC, pet, PS, PP, PC lan profil lan piring liyane.Jenis ekstrusi plastik liyane, kayata kawat, rod, lsp.

3. Ekstrusi profil: nyetel kacepetan extruder lan ngganti struktur skru ekstrusi, sing bisa digunakake kanggo ngasilake PVC, polyolefin lan profil plastik liyane.Granulasi sing diowahi: cocok kanggo campuran, modifikasi lan penguatan granulasi saka macem-macem plastik.

Fitur single screw extruder:

·Kacepetan dhuwur lan dhuwur ngasilake Extrusion Adhedhasar kualitas dhuwur.

·Konsep desain plastikisasi suhu rendah njamin ekstrusi produk berkualitas tinggi.

·Desain sakabèhé rong tahap, ngiyataken fungsi plasticizing, njamin extrusion kinerja dhuwur.

·Rintangan khusus lan desain campuran lengkap njamin efek campuran bahan.

·Output torsi dhuwur, bantalan dorong super gedhe.

·Gir lan shafts digawe saka baja alloy kekuatan dhuwur, carburized lan lemah.

·Atose dhuwur, Rampung dhuwur, swara ultra kurang.

·Kontrol cerdas PLC bisa mujudake hubungan antarane mesin utama lan tambahan.

Gampang kanggo ngawasi antarmuka manungsa-mesin, gampang dingerteni proses pangolahan lan status mesin.

·Mode kontrol (instrumen kontrol suhu) bisa diganti yen perlu.

·Materi kasebut yaiku 38CrMoAl / perawatan nitriding, tahan nganggo.

·Akurasi kontrol suhu sing ketat, digabungake karo pendinginan udara lan pendinginan banyu adhem.

·Desain inlet unik, kanthi piranti pendinginan banyu sing sampurna.

·Tong sekrup kanthi lengen ngisor pakan lumahing alur bisa ningkatake fungsi pakan, sing menehi garansi kanggo ekstrusi kanthi cepet lan dhuwur.

Kabeh jinis extruder JHD utamané digunakake ing PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET etc plastik extrusion.Dilengkapi karo cetakan cocok lan peralatan hilir, extruder bisa gawé sheet plastik, film, profil, pipe etc produk.Extruder meneng siji uga bisa digunakake ing lapangan pelletizing.

Single screw extruder Karakteristik utama:

Sistem kontrol modul komputer majeng mbisakake implementasine kontrol otomatis ing baris produksi sakabèhé.

Sistem kontrol suhu kinerja banget njamin output stabil.

Sistem mimpin kuat njamin kekiatan lan gampang pangopènan.

Desain saka cooling banyu compulsively lan dipakani grooved lengen njamin produksi ajeg.

Desain abrasion kurang saka meneng

Fusi dhuwur saka materi

Campuran bahan kanthi alon

Konsumsi energi sing sithik

Malah kroma lan efek banget saka produksi campuran prefabrikasi

Parameter Teknis Utama

Model JHD45 JHD60 JHD75 JHD90 JHD100 JHD120 JHD150
Daya Motor (KW) 7.5-45 22-90 37-132 45-185 55-280 75-315 90-355
diameter sekrup (mm) 45 60 75 90 100 120 150
rasio L/D 25-33 25-33 25-35 25-35 25-35 25-35 25-35
Diprodhuksi plastik PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET etc
Output ekstrusi Macem-macem miturut macem-macem plastik lan motor sing dilengkapi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita