Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

PVC WPC jedhing BOARD FURNITURE LINE

  • PVC WPC Bathroom Furniture Board Line

    PVC WPC jedhing Papan Furnitur Line

    Papan umpluk PVC / WPC saiki dadi salah sawijining bahan sing apik banget sing digunakake ing aplikasi papan furnitur.Kanthi kinerja lan kauntungan sing apik, solusi sing apik, modis, awet lan elegan kanggo dekorasi omah.Baris produksi dumadi saka extruder kembar-meneng khusus, extrusion die, vertikal telung roller lan mesin tambahan.Perusahaan kita nyedhiyakake formula lan set lengkap teknologi.Kabeh baris produksi nduweni karakteristik output gedhe, extrusio stabil ...