Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

PVC TRANSPARENT SHEET EXTRUSION LINE

  • PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    PVC sheet transparent duwe akeh kaluwihan saka geni-resistance, kualitas dhuwur, biaya kurang, dhuwur transparent, lumahing apik, ora titik, gelombang banyu kurang, resistance serangan dhuwur, gampang kanggo jamur lan etc. iku ditrapake kanggo macem-macem jinis packing, vacuuming lan kasus, kayata piranti, dolanan, listrik, pangan, obat-obatan lan sandhangan

    Lembar transparan PVC digawe dening garis Extrusion sing entuk fitur kasebut

    1. Investasi paling ekonomi ing peralatan;

    2. Operasi prasaja ing kontrol proses sheet;

    3. Gampang mantainance ing baris lengkap;

    4. Good lan stabil quaility saka sheet saka baris;