PVC Transparent Sheet Extrusion Line

Katrangan singkat:

PVC sheet transparent duwe akeh kaluwihan saka geni-resistance, kualitas dhuwur, biaya kurang, dhuwur transparent, lumahing apik, ora titik, gelombang banyu kurang, resistance serangan dhuwur, gampang kanggo jamur lan etc. iku ditrapake kanggo macem-macem jinis packing, vacuuming lan kasus, kayata piranti, dolanan, listrik, pangan, obat-obatan lan sandhangan

Lembar transparan PVC digawe dening garis Extrusion sing entuk fitur kasebut

1. Investasi paling ekonomi ing peralatan;

2. Operasi prasaja ing kontrol proses sheet;

3. Gampang mantainance ing baris lengkap;

4. Good lan stabil quaility saka sheet saka baris;


Detail Produk

Tag produk

PVC Transparan Kaku Sheet Extrusion Line

PVC sheet transparent duwe akeh kaluwihan saka geni-resistance, kualitas dhuwur, biaya murah, dhuwur transparent, lumahing apik, ora titik, gelombang banyu kurang, resistance serangan dhuwur, gampang kanggo jamur lan etc. iku ditrapake kanggo macem-macem jinis packing, vacuuming lan kasus, kayata piranti, dolanan, listrik, pangan, obat-obatan lan sandhangan.

Lembar transparan PVC digawe dening garis Extrusion sing entuk fitur kasebut

1. Investasi paling ekonomi ing peralatan;

2. Operasi prasaja ing kontrol proses sheet;

3. Gampang mantainance ing baris lengkap;

4. Good lan stabil quaility saka sheet saka baris;

PVC Transparent Soft Sheet Extrusion Line

Lembar alus transparan PVC minangka produk tinimbang tirai lawang tradisional.Iku alus, cetha, jampel, aman, lingkungan Proteksi, resistance asam, ora mambu aneh, gampang kanggo ngresiki, lan etc, uga bisa digunakake ing kadhemen lan panas jampel, nyimpen energi, angin bukti, bukti swara, table pad, daylighting , industri damping, safety warning, nglindhungi lumahing, aplikasi iki digunakake ing kulkasan, foodstuff, printing, Weaving, electricals, instrument, medicine, panyimpenan.Nduweni efek sing apik kanggo insulasi listrik, lan cahya sing mbebayani.

JIAHAO dikembangaké jinis anyar PVC super cetha transparent sheet line, karo kapasitas dhuwur 500kg / h, kekandelan saka 0.3-7mm, jembaré bisa maksimal 3m,

Soft PVC super cetha sheet biasane digunakake kanggo taplak meja, lan lawang Strip, kaca alus.

Model

JHD150/35-

JHZ80 / 156

Produk Jembar

1400 mm

1220 mm

Ketebalan produk

0,3-7 mm

0,5-3 mm

Spesifikasi Extruder

GWP150/34

GWC80 / 156

Daya Motor Utama

132KW

75kw

Output Extrusion sing Dirancang

500KG / H

300KG / H


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita