Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

PVC SOFT SHEET EXTRUSION LINE

  • PVC Soft Sheet Production Line

    PVC Soft Sheet Line Produksi

    Eauipment ditrapake kanggo ngasilake lembaran transparan lan alus kanthi bubuk PVC, sing bisa ngganti lembaran PVC tanggalan.

    Fitur peralatan: nyimpen investasi, mlaku stabil, output dhuwur.

    Lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (under)

    Aplikasi: Cocog kanggo produksi kabeh jinis lembaran pengepakan plastik PVC sing transparan, semi-transparan lan ngisi banget.

    Kanthi dhukungan kanthi lengkap babagan tata letak tanduran lan teknologi produksi, kita bisa nyedhiyakake proyek tunkey kanggo kabeh proyek supaya manawa pelanggan bisa miwiti kanthi cepet.