PVC Soft Sheet Line Produksi

Katrangan singkat:

Eauipment ditrapake kanggo ngasilake lembaran transparan lan alus kanthi bubuk PVC, sing bisa ngganti lembaran PVC tanggalan.

Fitur peralatan: nyimpen investasi, mlaku stabil, output dhuwur.

Lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (under)

Aplikasi: Cocog kanggo produksi kabeh jinis lembaran pengepakan plastik PVC sing transparan, semi-transparan lan ngisi banget.

Kanthi dhukungan kanthi lengkap babagan tata letak tanduran lan teknologi produksi, kita bisa nyedhiyakake proyek tunkey kanggo kabeh proyek supaya manawa pelanggan bisa miwiti kanthi cepet.

 

 

 


Detail Produk

Tag produk

PVC SOFT SHEET EXTRUSION LINE

Eauipment ditrapake kanggo ngasilake lembaran transparan kanthi bubuk PVC, sing bisa ngganti lembaran PVC tanggalan.

Fitur peralatan: nyimpen investasi, mlaku stabil, output dhuwur.

Lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (under)

Aplikasi: Iku cocok kanggo produksi kabeh jinis transparent, semi-transparan lan Highlyngisi lembaran pengepakan plastik PVC kaku

Lumahing Gamelan, ora retak, ora umpluk, werna seragam, resistance panas, resistance kadhemen, anti-tuwa, meksa abot, asam kuwat lan resistance alkali, transmitansi apik.urip dawa layanan.Kanggo ombone tartamtu, bisa ngganti

Tinimbang kaca, nduweni kaluwihan sing ora ana tandhingane.Utamane, resistance impact lan kekuatan tarik kaca alus ora mung njamin umur layanan dawa, nanging uga nyegah karusakan awak manungsa babras.Anget ing mangsa, adhem ing mangsa panas lan alus ing kualitas, kang ndadekake buruh kantor desktop utamané nyaman.

Tahan cahya, ora ana deformasi, ora pecah, ora hardening, elastisitas dhuwur.

Iku alus lan gampang kanggo nulis

resistance panas 100 ℃, resistance kadhemen - 30 ℃, asam kuwat lan resistance alkali, resistance meksa abot, bantuan kanggo nambah efficiency karya desktop, kanggo restoran bisa ngurangi biaya reresik, nambah restaurant elegan lan ayu

Siji bagean extrusion ngecor, produk ora dilapisi, isih alus ing lingkungan suhu kurang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita