Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

PVC LEMBAR LINE

  • PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    PVC sheet transparent duwe akeh kaluwihan saka geni-resistance, kualitas dhuwur, biaya kurang, dhuwur transparent, lumahing apik, ora titik, gelombang banyu kurang, resistance serangan dhuwur, gampang kanggo jamur lan etc. iku ditrapake kanggo macem-macem jinis packing, vacuuming lan kasus, kayata piranti, dolanan, listrik, pangan, obat-obatan lan sandhangan

    Lembar transparan PVC digawe dening garis Extrusion sing entuk fitur kasebut

    1. Investasi paling ekonomi ing peralatan;

    2. Operasi prasaja ing kontrol proses sheet;

    3. Gampang mantainance ing baris lengkap;

    4. Good lan stabil quaility saka sheet saka baris;

  • PVC Free Foam Board Line

    Garis Papan Busa Gratis PVC

    Papan busa PVC gratis minangka jinis papan busa PVC.Papan busa PVC bisa dipérang dadi papan busa kulit PVC lan papan busa gratis PVC miturut proses produksi.Papan busa PVC uga disebut papan Chevron lan papan Andy, lan komposisi kimia yaiku polivinil klorida.Sifat kimiane stabil.Asam lan tahan alkali!Kelembapan-bukti, mildew-bukti, jampel termal, jampel swara, flame-retardant lan poto-extinguishing, lumahing Gamelan, mothproof lan cahya, non-absorbent.Ing atose lumahing PVC Papan umpluk free rata-rata, lan iki digunakake digunakake ing Papan pameran iklan, soyo tambah Papan drawing, printing layar sutra, ukiran, etc.

  • PVC RIGID CORE SHEET EXTRUSION LINE

    PVC kaku inti SHEET EXTRUSION LINE

    Model JHZ80/156 / JHZ92/188 / JHZ 110/220 KAPASITAS 300kg / jam nganti 1500kg / jam Miturut negara mbentuk materi coextrusion Miturut negara mbentuk materi coextrusion, proses extrusion profil plastik bisa dipérang dadi pre coextrusion. lan post coextrusion.Pre coextrusion nuduhake senyawa sing mbentuk rong bahan ing proses pembentukan sing ora lengkap;Post coextrusion tegese siji materi wis kabentuk kanthi lengkap lan banjur digabungake karo materi liyane ...
  • PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION  LINE

    PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION LINE

    PVT Marble Sheet Line minangka piring dekoratif lingkungan anyar, lapisan permukaan karo film PVC sawise perawatan UV, kekerasan permukaan saya tambah apik, luwih ramah lingkungan, anti banyu, tahan geni, tahan gores, permukaan sing jelas lan resik, tahan korosi. .Akeh jinis pola PVC kanggo pilihan, iki nemen nambah selektivitas, padha ditampa lan dikenali dening pasar.

  • PVC Soft Sheet Production Line

    PVC Soft Sheet Line Produksi

    Eauipment ditrapake kanggo ngasilake lembaran transparan lan alus kanthi bubuk PVC, sing bisa ngganti lembaran PVC tanggalan.

    Fitur peralatan: nyimpen investasi, mlaku stabil, output dhuwur.

    Lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (under)

    Aplikasi: Cocog kanggo produksi kabeh jinis lembaran pengepakan plastik PVC sing transparan, semi-transparan lan ngisi banget.

    Kanthi dhukungan kanthi lengkap babagan tata letak tanduran lan teknologi produksi, kita bisa nyedhiyakake proyek tunkey kanggo kabeh proyek supaya manawa pelanggan bisa miwiti kanthi cepet.