Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

PVC kaku inti SHEET EXTRUSION LINE

  • PVC RIGID CORE SHEET EXTRUSION LINE

    PVC kaku inti SHEET EXTRUSION LINE

    Model JHZ80/156 / JHZ92/188 / JHZ 110/220 KAPASITAS 300kg / jam nganti 1500kg / jam Miturut negara mbentuk materi coextrusion Miturut negara mbentuk materi coextrusion, proses extrusion profil plastik bisa dipérang dadi pre coextrusion. lan post coextrusion.Pre coextrusion nuduhake senyawa sing mbentuk rong bahan ing proses pembentukan sing ora lengkap;Post coextrusion tegese siji materi wis kabentuk kanthi lengkap lan banjur digabungake karo materi liyane ...