PVC kaku inti SHEET EXTRUSION LINE

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

PVC kaku SHEET EXTRUSION LINE

Model JHZ80/156 / JHZ92/188 / JHZ 110/220

KAPASITAS 300kg / jam nganti 1500kg / jam

Miturut negara mbentuk materi coextrusion

Miturut negara mbentuk materi coextrusion, proses extrusion profil plastik bisa dipérang dadi pre coextrusion lan post coextrusion.Pre coextrusion nuduhake senyawa sing mbentuk rong bahan ing proses pembentukan sing ora lengkap;Post coextrusion tegese siji materi wis kawangun kanthi lengkap lan banjur digabungake karo materi liyane.Kauntungan saka post coextrusion yaiku sampah bisa digunakake lan ekonomi luwih apik.

Miturut bahan extrusion

Proses extrusion saka profil plastik bisa dipérang dadi co extrusion organik lan anorganik co extrusion miturut bahan extrusion beda.Coextrusion organik kalebu pre coextrusion saka bahan sing padha (kayata bahan sing apik lan bahan daur ulang), pre coextrusion saka bahan sing beda (kayata PMMA lan PVC) lan post coextrusion saka PVC alus lan atos;Coextrusion anorganik bisa dipérang dadi coextrusion komposit aluminium-plastik lan coextrusion komposit plastik baja.

Makalah iki fokus ing coextrusion post, coextrusion profil komposit plastik aluminium, coextrusion profil komposit plastik baja lan coextrusion rong warna.

Dibandhingake karo teknologi FCE tradisional, teknologi post coextrusion nduweni kaluwihan saka proses prasaja, aplikasi fleksibel, tingkat kethokan kurang, Recovery gampang lan kekuatan adhesive kontrol.Saiki, teknologi kasebut utamane digunakake kanggo nggawe profil kanthi sealing strip kanggo lawang lan jendhela.

Teknologi ekstrusi tradisional profil plastik pre coextrusion yaiku teknologi mbentuk siji-langkah.Bahan cair kanthi prilaku utawa warna rheologis sing beda-beda diekstrusi saka luwih saka rong extruder menyang cetakan sing padha.Leleh iki mili ing saluran pamilike ing die mbentuk, lan banjur converge ing die kanggo extrusion, lan banjur vakum ing lengen klambi setelan kanggo kelangan lan nyetel.

Spesifikasi Lembar

kekandelan 1 nganti 20 mm
Ukuran 1000 x 2000mm, 1220 x 2000mm, 1250 x 2000mm, 1220 x 2440mm.
Warna Standar Industri Abu-abu, Abang, lan Putih
IMG_3818
IMG_3739

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita