Garis Papan Busa Gratis PVC

Katrangan singkat:

Papan busa PVC gratis minangka jinis papan busa PVC.Papan busa PVC bisa dipérang dadi papan busa kulit PVC lan papan busa gratis PVC miturut proses produksi.Papan busa PVC uga disebut papan Chevron lan papan Andy, lan komposisi kimia yaiku polivinil klorida.Sifat kimiane stabil.Asam lan tahan alkali!Kelembapan-bukti, mildew-bukti, jampel termal, jampel swara, flame-retardant lan poto-extinguishing, lumahing Gamelan, mothproof lan cahya, non-absorbent.Ing atose lumahing PVC Papan umpluk free rata-rata, lan iki digunakake digunakake ing Papan pameran iklan, soyo tambah Papan drawing, printing layar sutra, ukiran, etc.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Papan busa PVC gratis minangka jinis papan busa PVC.Papan busa PVC bisa dipérang dadi papan busa kulit PVC lan papan busa gratis PVC miturut proses produksi.Papan busa PVC uga disebut papan Chevron lan papan Andy, lan komposisi kimia yaiku polivinil klorida.Sifat kimiane stabil.Asam lan tahan alkali!Kelembapan-bukti, mildew-bukti, jampel termal, jampel swara, flame-retardant lan poto-extinguishing, lumahing Gamelan, mothproof lan cahya, non-absorbent.Ing atose lumahing PVC Papan umpluk free rata-rata, lan iki digunakake digunakake ing Papan pameran iklan, soyo tambah Papan drawing, printing layar sutra, ukiran, etc.

PVC GRATIS FOAM SHEET LINE saka JIAHAO bisa cocok kanggo macem-macem kekandelan lan jembaré sheet.

Ketebalan lembaran 1-10 mm
Jembar Lembar 900-2000 MM
Werna lembaran macem-macem
Kapadhetan lembaran 0,3-0,9 g/cm3
Kapasitas 200-350kg / jam
Kacepetan garis 0-6m
Bahan mentahan senyawa PVC
Tipe Screw Kembar conical
Daya Motor 75-90kw
Roller dheweke 400 mm
Sistem Cotrol Panel utawa sistem PLC
Dawane mesin 25 meter
Jembaré mesin 2 m
Mesin bantu ya , Mixer , Cruhser , Miller

Aplikasi lembar: Digunakake ing mobil penumpang, atap mobil sepur, lapisan inti kotak, panel dekorasi interior, panel tembok njaba bangunan, panel dekorasi interior, kantor, omah, partisi bangunan umum, pigura dekorasi komersial, panel kamar resik, Panel langit-langit, layar printing, huruf komputer, pratandha pariwara, papan pameran, papan tandha, papan album foto lan industri liyane lan teknik anti-karat kimia, bagean thermoformed, papan panyimpenan kadhemen, teknik insulasi kadhemen khusus, cetakan papan perlindungan lingkungan, peralatan olahraga, bahan breeding , Fasilitas tahan lembab ing pinggir segara, bahan tahan banyu, bahan seni lan macem-macem partisi entheng tinimbang langit-langit kaca.

Garis Papan Busa Gratis PVC

JIHAO PVC SHEET EXTRUSION LINE minangka proses lengkap kanggo manufaktur lembaran pvc sing beda.

Desain sing disesuaikan miturut macem-macem tanduran lan aplikasi sheet, kita nyedhiyakake peralatan sing cocog kanggo proses nggawe lembaran kanthi kapasitas lan kualitas dhuwur.

Operasi sing gampang lan sistem cerdas minangka target kanggo mesin, kita terus nambah saben proses garis ekstrusi supaya luwih efisien lan luwih cerdas.

Kita duwe akeh pengalaman ing:

Lembar PVC SOFR

Lembar PVC kaku

LEMBAR HIASAN PVC

LEMBARAN TRANSPARAN PVC

Kita bisa nyedhiyakake layanan proyek Trunkey kanggo kabeh pelanggan ing macem-macem negara, welcome kanggo menehi panjaluk sampeyan, kita bakal menehi solusi kanggo saben wong.

Matur nuwun


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita