Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION LINE

  • PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION  LINE

    PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION LINE

    PVT Marble Sheet Line minangka piring dekoratif lingkungan anyar, lapisan permukaan karo film PVC sawise perawatan UV, kekerasan permukaan saya tambah apik, luwih ramah lingkungan, anti banyu, tahan geni, tahan gores, permukaan sing jelas lan resik, tahan korosi. .Akeh jinis pola PVC kanggo pilihan, iki nemen nambah selektivitas, padha ditampa lan dikenali dening pasar.