PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION LINE

Katrangan singkat:

PVT Marble Sheet Line minangka piring dekoratif lingkungan anyar, lapisan permukaan karo film PVC sawise perawatan UV, kekerasan permukaan saya tambah apik, luwih ramah lingkungan, anti banyu, tahan geni, tahan gores, permukaan sing jelas lan resik, tahan korosi. .Akeh jinis pola PVC kanggo pilihan, iki nemen nambah selektivitas, padha ditampa lan dikenali dening pasar.


Detail Produk

Tag produk

PVT Marble Sheet Line

PVT Marble Sheet Line minangka piring dekoratif lingkungan anyar, lapisan permukaan karo film PVC sawise perawatan UV, kekerasan permukaan saya tambah apik, luwih ramah lingkungan, anti banyu, tahan geni, tahan gores, permukaan sing jelas lan resik, tahan korosi. .Akeh jinis pola PVC kanggo pilihan, iki nemen nambah selektivitas, padha ditampa lan dikenali dening pasar.
Digunakake ing lemari, lawang geser, kluwarga, KTV, hotel, kafe Internet, klub hiburan.Kajaba iku, sampeyan bisa milih peralatan profil kanggo gawé macem-macem jinis profil PVC marmer, kang ndadekake hiasan dadi sampurna.
Spesifikasi produk: Ketebalan: 2-6mm, lebar: 1200mm

Papan hiasan PVC diprodhuksi dening PVC gusset Papan dekorasi baris produksi dumadi saka PVC minangka bahan baku utama, liwat perawatan denaturation, nambah stabilizer, agen penguat lan aditif liyane.Iku entheng ing bobot, gampang kanggo nginstal, anti banyu lan moth bukti.Pola permukaan owah-owahan akeh.Iku polusi-tahan, gampang kanggo ngresiki, lan kinerja apik saka swara lan jampel panas, Ing tartamtu, Kajaba saka bahan retardant semangat ing proses anyar ndadekake luwih aman kanggo nggunakake.Plat gusset plastik PVC nduweni resistensi banyu sing kuwat lan tahan scrubbing.Iki digunakake kanthi wiyar ing dekorasi interior lan njaba industri, mobil, kapal, sepur, omah, lsp.

Bisa diisi, dikuwatake, dikendhaleni, dikendhaleni, tahan api, diowahi, lan permukaane bisa embossed lan beku.Suhu dhuwur (kira-kira 100 ℃), sifat fisik lan mekanik sing apik.Utamane digunakake ing industri kimia, serat kimia, perlindungan lingkungan, peralatan mekanik lan industri liyane sing gegandhengan.

Perusahaan kita nyerep lan nyerna teknologi lan proses majeng manca, lan ngembangake garis produksi ekstrusi piring sing kandel, sing utamane digunakake kanggo produksi PE lan piring liyane.Ing sawetara kekandelan saka piring bisa 20-60mm, lan jembaré saka piring bisa 750-1800mm.

Produk merek sing misuwur ing donya bisa digunakake kanggo macem-macem bagean peralatan lini produksi.Digabungake karo teknologi manufaktur peralatan piring pirang-pirang taun lan pengalaman, nggawe luwih dipercaya lan sampurna.Produk kasebut duwe akeh kaluwihan, kayata permukaan alus, kesalahan ukuran cilik, tahan korosi, insulasi sing kuat lan liya-liyane.

6
4

PVT Dekorasi Line Sheet

Produk iki wis umum digunakake minangka panggantos saka piring kayu, sheets aluminium-plastik.Fitur proteksi kelembapan, proteksi karat, kekuatan lentur sing apik, ora ana ambu sing ngganggu, bobote sithik, lan daur ulang.
Dekorasi njero ruangan: Digunakake minangka hiasan lumahing kanggo tembok njero, wainscots, langit-langit lan perabotan, lan liya-liyane. Iki minangka bahan finishing sing cocog kanggo ruang arsitektur generasi anyar, bebas lapisan, bebas formaldehida, ramah lingkungan lan ekonomis.Utamane cocok kanggo dekorasi ruang interior proyek gedhe, nuduhake keanggunan lan keagungan.
Lembar Pintu Dalam Ruangan: lembaran kasebut kanthi apik kanthi sentuhan kayu sing unggul lan unsur kulon ditambahake, nampilake kesehatan alami, pakaryan sing apik, efek telung dimensi sing kuwat lan desain novel.Iki minangka produk sing cocog kanggo omah lan situs mewah, lan hotel tingkat bintang.
Ketebalan produk: 0.5-2mm

2
3
5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita