Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

PVC AVERTISING DISPLAY / FOAM CORE / FREE FOAM BOARD LINE

  • PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    PVC Avertising Tampilan umpluk inti Free umpluk Papan Line

    Lembar tampilan PVC entuk karakteristik anti-karat, kelembapan-bukti, jamur-bukti, non-absorbent, drillable, sawable, planable, gampang kanggo thermoform, Processing mlengkung panas, etc., supaya iku digunakake digunakake ing Furnitur, lemantun, bath lemari, papan rak pameran, lapisan inti kothak, dekorasi njero ruangan lan ruangan, bahan bangunan, industri kimia lan lapangan liyane, pratandha pariwara, percetakan, layar sutra, inkjet, tulisan komputer, kemasan produk instrumen elektronik lan industri liyane.

    Spesifikasi produk 1220*2440mm, 1560*3050mm, 2050*3050mm

    Ketebalan produk 1-33mm

    Kapadhetan produk 0.35-0.8g/cm3

    Kacepetan jalur produksi: 2-4m / min.

    Daya motor 75kw-90kw

    Warna: macem-macem