Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

Produk

  • PBM NATURAL FIBER FILLING WPC BOARD PRODUCTION LINE

    PBM NATURAL FIBER FIBER ISI WPC PAPAN LINE PRODUKSI

    PBM adhedhasar macem-macem jerami potong (jerami potong, kayu bakar sub-cilik, pring, potongan kayu, lan liya-liyane) minangka bahan baku utama, lan pungkasane nyadari ekstrusi terus-terusan skala gedhe pisanan ing China mung ing suhu lan kondisi nyukur.

    2. Fitur produk PBM:
    (1) Ana macem-macem jinis jerami sing kasedhiya, konsumsi gedhe lan tingkat panggunaan sing dhuwur
    (2) Ora ana lem sing digunakake, ora ana telung sampah sing dibuwang sajrone proses produksi
    (3) Ukuran bisa disesuaikan, sing nyuda mundhut bahan pangolahan sakteruse lan ngirit biaya jam-jam
    (4) Produk kasebut ora ngemot formaldehida, anti banyu lan tahan api
    (5) Daur ulang, nyadari daur ulang primer 3R, nyuda sampah padat ing produksi lan urip, perabotan, dekorasi lan sampah konstruksi.
    (6) Nambah stok kayu ing kabeh masyarakat, nggawe kontribusi gedhe kanggo netralitas karbon

    mmexport1631091784888IMG_20210622_162402

  • PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    PVC Avertising Tampilan umpluk inti Free umpluk Papan Line

    Lembar tampilan PVC entuk karakteristik anti-karat, kelembapan-bukti, jamur-bukti, non-absorbent, drillable, sawable, planable, gampang kanggo thermoform, Processing mlengkung panas, etc., supaya iku digunakake digunakake ing Furnitur, lemantun, bath lemari, papan rak pameran, lapisan inti kothak, dekorasi njero ruangan lan ruangan, bahan bangunan, industri kimia lan lapangan liyane, pratandha pariwara, percetakan, layar sutra, inkjet, tulisan komputer, kemasan produk instrumen elektronik lan industri liyane.

    Spesifikasi produk 1220*2440mm, 1560*3050mm, 2050*3050mm

    Ketebalan produk 1-33mm

    Kapadhetan produk 0.35-0.8g/cm3

    Kacepetan jalur produksi: 2-4m / min.

    Daya motor 75kw-90kw

    Warna: macem-macem

  • PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    PVC sheet transparent duwe akeh kaluwihan saka geni-resistance, kualitas dhuwur, biaya kurang, dhuwur transparent, lumahing apik, ora titik, gelombang banyu kurang, resistance serangan dhuwur, gampang kanggo jamur lan etc. iku ditrapake kanggo macem-macem jinis packing, vacuuming lan kasus, kayata piranti, dolanan, listrik, pangan, obat-obatan lan sandhangan

    Lembar transparan PVC digawe dening garis Extrusion sing entuk fitur kasebut

    1. Investasi paling ekonomi ing peralatan;

    2. Operasi prasaja ing kontrol proses sheet;

    3. Gampang mantainance ing baris lengkap;

    4. Good lan stabil quaility saka sheet saka baris;

  • PVC Construction Shuttering Board Line

    PVC Construction Shuttering Board Line

    Garis iki bisa nggawe Papan PVC kanthi jembar saka 900 -1220mm, ketebalan: 12-25mm

    Kang digunakake digunakake minangka papan shuttering ing industri construction.

    Fitur lan kaluwihan saka PVC bangunan Cithakan: 1. Bahan baku saka PVC bangunan Cithakan PVC SG5, Papan punika B1 retardant semangat, poto-extinguishing ing cilik saka geni, resistance suhu dhuwur, lan safety construction wis apik.Jinis cithakan anyar sing ngganti cithakan baja lan plywood bambu-kayu, nduweni sipat tahan lembab, tahan jamur, tahan korosi, lan ora nyerep.2. Non-lengket semen, gampang kanggo demould sawise construction, ora ewah-ewahan bentuk.3. Efisiensi konstruksi dhuwur, kualitas apik, permukaan bangunan sing dibangun kanthi lancar lan rata, efek cetakan tuang apik, lan ora ana modifikasi sekunder sing dibutuhake.4. kaping panggunaan turnover bisa tekan luwih saka 50 kaping, urip dawa, efficiency construction apik, panyimpenan trep, transportasi lan construction.5. Cithakan sampah bisa ulig lan daur ulang kanggo produksi lan pemanfaatan lan kaluwihan liyane, nyimpen sumber daya lan ketemu syarat "industri ijo".6. Cithakan bangunan pVC nduweni sifat insulasi swara, panyerepan swara, insulasi panas, pengawetan panas, lan liya-liyane, lan nduweni efek shockproof sing apik.7. Cara nambah kayu bisa digunakake kanggo macem-macem pangobatan, kang bisa diproses kaya kayu kaya pengeboran, sawing, nailing, planing, tancep, etc. Bisa diikat karo bahan PVC liyane miturut tata cara umum, supaya bisa fleksibel ing situs construction Kanggo nindakake Processing secondary.
  • PVC Free Foam Board Line

    Garis Papan Busa Gratis PVC

    Papan busa PVC gratis minangka jinis papan busa PVC.Papan busa PVC bisa dipérang dadi papan busa kulit PVC lan papan busa gratis PVC miturut proses produksi.Papan busa PVC uga disebut papan Chevron lan papan Andy, lan komposisi kimia yaiku polivinil klorida.Sifat kimiane stabil.Asam lan tahan alkali!Kelembapan-bukti, mildew-bukti, jampel termal, jampel swara, flame-retardant lan poto-extinguishing, lumahing Gamelan, mothproof lan cahya, non-absorbent.Ing atose lumahing PVC Papan umpluk free rata-rata, lan iki digunakake digunakake ing Papan pameran iklan, soyo tambah Papan drawing, printing layar sutra, ukiran, etc.

  • PVC RIGID CORE SHEET EXTRUSION LINE

    PVC kaku inti SHEET EXTRUSION LINE

    Model JHZ80/156 / JHZ92/188 / JHZ 110/220 KAPASITAS 300kg / jam nganti 1500kg / jam Miturut negara mbentuk materi coextrusion Miturut negara mbentuk materi coextrusion, proses extrusion profil plastik bisa dipérang dadi pre coextrusion. lan post coextrusion.Pre coextrusion nuduhake senyawa sing mbentuk rong bahan ing proses pembentukan sing ora lengkap;Post coextrusion tegese siji materi wis kabentuk kanthi lengkap lan banjur digabungake karo materi liyane ...
  • SPC Flooring Sheet /Wall Decoration Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Sheet / Dinding Dekorasi Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring sheet adhedhasar PVC sheet inti karo 2 lapisan ekstra saka film.iki digunakake digunakake minangka bahan jogan kanggo macem-macem panggonan.

    Lembar iki uga bisa digunakake minangka panel hiasan tembok sing bakal menehi kinerja apik ing tampilan.

    Kanthi macem-macem desain pola, sheet iki bisa luwih apik tinimbang kertas dekoratif normal lan sheet amarga ana siji lapisan liyane kanggo anti-goresan.

    Iki minangka bahan paling dawa kanggo panel tembok lan mung dikembangake kanggo aplikasi iki, bakal populer banget ing mangsa ngarep.

    Informasi mesin:

    Lembar wdith: 970-1350mm, kekandelan: 2-8mm

    Kapasitas: 1200kg / jam

    Dawane mesin: 35 meter

    Tipe Extruder: kerucut kembar

    Daya Motor: 200 kw

     

  • PVC WPC Bathroom Furniture Board Line

    PVC WPC jedhing Papan Furnitur Line

    Papan umpluk PVC / WPC saiki dadi salah sawijining bahan sing apik banget sing digunakake ing aplikasi papan furnitur.Kanthi kinerja lan kauntungan sing apik, solusi sing apik, modis, awet lan elegan kanggo dekorasi omah.Baris produksi dumadi saka extruder kembar-meneng khusus, extrusion die, vertikal telung roller lan mesin tambahan.Perusahaan kita nyedhiyakake formula lan set lengkap teknologi.Kabeh baris produksi nduweni karakteristik output gedhe, extrusio stabil ...
  • SPC Flooring Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Sheet Extrusion Line

    Lantai kunci SPC kasusun saka lapisan tahan nyandhang sing kandel, lapisan UV, lapisan tekstur film warna, lan lapisan bahan dasar.Negara-negara Eropa lan Amerika nyebutake jenis lantai RVP (rigid vinyl plank), lantai plastik kaku.Bahan dasar minangka papan komposit sing digawe saka bubuk watu lan bahan polimer termoplastik sawise diaduk rata lan banjur diekstrusi ing suhu dhuwur.Ing wektu sing padha, nduweni sifat lan karakteristik kayu lan plastik kanggo njamin kekuatan ...
  • PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION  LINE

    PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION LINE

    PVT Marble Sheet Line minangka piring dekoratif lingkungan anyar, lapisan permukaan karo film PVC sawise perawatan UV, kekerasan permukaan saya tambah apik, luwih ramah lingkungan, anti banyu, tahan geni, tahan gores, permukaan sing jelas lan resik, tahan korosi. .Akeh jinis pola PVC kanggo pilihan, iki nemen nambah selektivitas, padha ditampa lan dikenali dening pasar.

  • WPC Cabinet Furniture Board Line

    Garis Papan Furnitur Kabinet WPC

    Papan kayu-plastik minangka jinis kayu (selulosa kayu, selulosa tanduran) minangka bahan dhasar, bahan polimer termoplastik (plastik) lan alat bantu pangolahan, lan liya-liyane, dicampur kanthi seragam, banjur digawe panas lan diekstrusi kanthi peralatan cetakan.Bahan hiasan anyar berteknologi tinggi, ijo lan ramah lingkungan, kanthi kinerja lan karakteristik kayu lan plastik, minangka bahan komposit anyar sing bisa ngganti kayu lan plastik.1. Anti banyu: mothpr...
  • LVT Flooring Production Line (Online Lamination)

    Lini Produksi Lantai LVT (Laminasi Online)

    Lantai LVT tradisional nduweni proses produksi sing kompleks, konsumsi energi sing dhuwur, wektu kerja sing dawa, lan ora kondusif kanggo perlindungan lingkungan.

    Perusahaan kita wis ngembangake garis ekstrusi efisiensi dhuwur anyar adhedhasar teknologi ekstrusi lantai vinyl paling anyar, sing bisa nggawe ekstrusi lapisan dasar lan dilaminasi online kanthi film warna lan lapisan nyandhang, kabeh diproses ing siji wektu.LVT kitaLini Produksi Lantaiwis output dhuwur, proses Manufaktur prasaja lan automation dhuwur.

    Ketebalan: 1-2.5mm
    Jembar jembar (sadurunge Slitting): 600-1300mm
    Kapasitas output: 400kg / jam, 700kg / jam, 1500kg / jam

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2