Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

LINE LEMBARAN POLIKARBONAT

  • PC Solid sheet / Hollow Sheet Extrusion Line  – CHEER

    Lembar PC Solid / Garis Ekstrusi Lembaran Berongga - CHEER

    PC sheet ngalangi uga disebut papan toleransi PC (uga dikenal minangka papan toleransi Cablon, Papan ngalangi polycarbonate, kaca bulletproof PC, Papan ngalangi PC, Papan polycarbonate) digawe saka-kinerja dhuwur engineering plastik-polycarbonate (PC) Processing Dadi.Piring daya tahan ditekan dadi bentuk gelombang dadi genteng daya tahan sing padhet.Ing 2018, teknologi inovasi teknologi ngidini papan ketahanan pc nambah resin sing dikuatake kanggo nyegah papan ketahanan saka ekspansi termal lan retak kontraksi.

    Karakteristik papan ketahanan pc: resistance impact, resistance impact, unbreakable: kekuatan ngluwihi penguatan.
    Atusan kaping kaca lan lembaran akrilik sing angel, aman, anti-maling, lan peluru.
    Bisa bunder arched lan bendable: Good workability, plasticity kuwat, lan bisa mbengkongaken menyang lengkungan, setengah bunderan, etc. miturut kabutuhan nyata saka situs construction.

    JIAHAO wis entuk tim profesional kanggo nambah peralatan saka PC sheet, bisa nyedhiyani mesin performace banget kanggo PC SOLID SHEET, PC HOLLOW SHEET, PC WAVE SHEET, PC GLAZED SHEET