Lembar PC Solid / Garis Ekstrusi Lembaran Berongga - CHEER

Katrangan singkat:

PC sheet ngalangi uga disebut papan toleransi PC (uga dikenal minangka papan toleransi Cablon, Papan ngalangi polycarbonate, kaca bulletproof PC, Papan ngalangi PC, Papan polycarbonate) digawe saka-kinerja dhuwur engineering plastik-polycarbonate (PC) Processing Dadi.Piring daya tahan ditekan dadi bentuk gelombang dadi genteng daya tahan sing padhet.Ing 2018, teknologi inovasi teknologi ngidini papan ketahanan pc nambah resin sing dikuatake kanggo nyegah papan ketahanan saka ekspansi termal lan retak kontraksi.

Karakteristik papan ketahanan pc: resistance impact, resistance impact, unbreakable: kekuatan ngluwihi penguatan.
Atusan kaping kaca lan lembaran akrilik sing angel, aman, anti-maling, lan peluru.
Bisa bunder arched lan bendable: Good workability, plasticity kuwat, lan bisa mbengkongaken menyang lengkungan, setengah bunderan, etc. miturut kabutuhan nyata saka situs construction.

JIAHAO wis entuk tim profesional kanggo nambah peralatan saka PC sheet, bisa nyedhiyani mesin performace banget kanggo PC SOLID SHEET, PC HOLLOW SHEET, PC WAVE SHEET, PC GLAZED SHEET


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka produk

    ▷ operasi telung dimensi

    Peralatan baris produksi kasusun saka telung bagean

    ➀ host fungsi: peralatan kanggo saben stasiun kanggo ngrampungake tumindak fungsi.

    Kayata: mesin posisi cetakan sisih, mesin homing cetakan pungkasan, mesin timbangan lan pakan otomatis lan 12 jinis peralatan liyane;

    ➁ host operasi: peralatan nyedhiyakake daya operasi lan tumindak operasi kanggo kabeh baris.

    Kayata: mesin shift, mesin push, mesin ngarep, platform ngangkat lan 10 jinis peralatan liyane;

    ➂ inang ngecor: peralatan ngecor bagean prefabricated.Kalebu sawetara set die posisi mandhiri standar.

    ▷ aliran proses saka jalur produksi

    Area workshop: 120 × 15

    Tahap die mbentuk ana ing saluran kerja stasiun lemah kanggo ngrampungake prasetel tumindak proses mbentuk saka macem-macem fungsi;Banjur ketik saluran pangopènan lemah kanggo pangopènan sing bisa dikontrol;Sawise rampung pangopènan miturut rencana kasebut, diunggahake menyang lemah lan didaur ulang sawise bagian sing cocog diekstrak.

    ▷ tata letak intensif

    Kabeh peralatan ing baris produksi nganggo desain modular intensif, supaya nduweni kaluwihan saka standarisasi dhuwur, instalasi trep lan pangopènan, kompatibilitas upgrade sudhut, lan modul fungsi ing baris produksi PC tradisional asli uga bisa milih lan Applied.

    ▷ operasi prasaja lan efisiensi dhuwur;

    ▷ Déwan otomatis, disassembly lan transportasi sisih die lan mburi mati sing temen maujud;

    ▷ pangopènan lemah

    Pengawetan panas sing dhuwur, hemat energi lan perlindungan lingkungan dijamin;

    ▷ biaya investasi lengkap baris produksi anyar wis suda banget

    Kayata: biaya tanah;Biaya pambangunan modal;Biaya peralatan;Biaya tenaga kerja;➄ biaya operasi;biaya lingkungan;Biaya manajemen.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk