SPC FLOOR EXTRUDER REGULAR Maintenance -Bagian siji

Bagean siji:

Bagian tuan rumah

1, JHZ92, 110 TWIN CONICAL, JHP135 pindho meneng: engine utama prewangan motor utama ing loro ends saka motor utama ing paling 1-2 kaping saben 3 sasi kanggo ngisi grease tahan suhu dhuwur ndhuwur 300 derajat.

2. Kursi vakum lan silinder vakum kudu di resiki kanthi rutin.

3. Filter gearbox engine utama wis di resiki paling sapisan saben 1 sasi.

4. Lenga gear saka kothak abang lan kothak distribusi disaring kanggo impurities lan lenga replenished sapisan ing 3 sasi, lan diganti ing 6 sasi.Ganti oli gear (200# -220#-)

5. Kothak kontrol listrik saka mesin utama perlu kanggo ngresiki munggah bledug luwih saka sapisan minggu, lan kabinèt electrical karo industri air-conditioning uga Filter air conditioning kudu di resiki sapisan saben 3 dina.

6. Nalika suhu mangsa ngisor "0″ derajat, kabeh pipa banyu saka mesin utama kudu kosong sabisa.Conto kalebu stopkontak banyu ing ngisor pompa vakum, kothak pangurangan, kothak distribusi, lan jaket banyu tong minyak.微信图片_202112090854162


Wektu kirim: Dec-09-2021