Dhiskusi babagan Aplikasi Bahan Plastik Kayu Ekologis ing Bangunan Shading

Saiki, bahan plastik kayu plastik ekologis (WPC) ora mung bisa digunakake minangka panel tembok lantai, nanging uga bisa dadi peran ing shading ing sawetara bangunan shading, lan mboko sithik berkembang dadi kategori produk shading independen.

Sun-shading minangka cara lan ukuran sing nggunakake metode konstruksi lan nggunakake bahan lan struktur sing cocog kanggo mbentuk sudut sing cocog karo sinar srengenge kanggo ngalangi radiasi panas sing mengaruhi overheating njero ruangan liwat kaca tanpa ngrusak kahanan cahya.Tujuan saka shading bangunan yaiku kanggo ngalangi sinar srengenge langsung.Ana telung kaluwihan iki: bisa nyegah sinar srengenge langsung liwat kaca saka overheating kamar;bisa nyegah envelope bangunan saka overheating lan nimbulaké radiation panas kanggo lingkungan njero ruangan;bisa nyegah sinar srengenge langsung nyebabake Glare sing kuwat.Amarga intensitas radiasi surya beda-beda gumantung karo wektu, papan, tanggal, lan arah.Tanggal, wektu, lan wangun lan ukuran shading sing dibutuhake kanggo saben jendhela madhep ing bangunan uga kudu ditemtokake miturut iklim lan orientasi wilayah tartamtu.

JIAHAO MACHINERY tansah fokus ing bahan plastik kayu plastik ekologis sing diarani WPC/PBM.

Proyek Turki bisa disedhiyakake kanggo pelanggan kanggo nggawe bahan kasebut kanggo macem-macem aplikasi.

Sugeng rawuh ing www.jiahaochina.cn