Kabar

  • Discussion on the Application of Ecological Wood Plastic Materials in Shading Buildings

    Dhiskusi babagan Aplikasi Bahan Plastik Kayu Ekologis ing Bangunan Shading

    Saiki, bahan plastik kayu plastik ekologis (WPC) ora mung bisa digunakake minangka panel tembok lantai, nanging uga bisa dadi peran ing shading ing sawetara bangunan shading, lan mboko sithik berkembang dadi kategori produk shading independen.Sun-shading minangka cara lan ukuran ...
    Waca liyane
  • SPC FLOOR EXTRUDER REGULAR Maintenance  -Part one

    SPC FLOOR EXTRUDER REGULAR Maintenance -Bagian siji

    Part One: Bagian inang 1, JHZ92, 110 TWIN CONICAL, JHP135 sekrup ganda: bantalan motor utama mesin utama ing ujung motor utama paling sethithik 1-2 kaping saben 3 wulan kanggo ngisi pelumas tahan suhu dhuwur ing ndhuwur 300 derajat.2. Kursi vakum lan silinder vakum kudu diresiki ...
    Waca liyane
  • PVC-WPC FOAM BOARD MACHINE OPERATION TIPS

    PVC-WPC FOAM BOARD MESIN OPERASI TIPS

    Papan umpluk PVC dipérang dadi free foaming lan crust foaming.Iki digunakake kanthi wiyar ing mobil penumpang, atap mobil sepur, lapisan inti kabinet, panel dekorasi interior, panel tembok njaba bangunan, panel dekoratif interior, kantor, Residential, blok bangunan umum, ...
    Waca liyane
  • Regular maintenance measures for plastic extruder

    Pangopènan biasa kanggo extruder plastik

    Proses pangopènan extruder plastik umume dipérang dadi pangopènan saben dina lan pangopènan biasa.Loro pangolahan pangopènan nglengkapi saben liyane lan indispensable.Editor ing ngisor iki bakal ngenalake rincian sing kudu digatekake ing ...
    Waca liyane
  • Eight questions to quickly understand SPC flooring

    Wolung pitakonan kanggo cepet ngerti SPC jogan

    PVT Marble Sheet Line 1. Bisa supermarket diinstal karo lantai SPC?Lumahing lantai SPC anyar duwe lapisan tahan nyandhang transparan khusus sing diproses kanthi teknologi dhuwur.Kang tahan aus r ...
    Waca liyane