Lini Produksi Lantai LVT (Laminasi Online)

Katrangan singkat:

Lantai LVT tradisional nduweni proses produksi sing kompleks, konsumsi energi sing dhuwur, wektu kerja sing dawa, lan ora kondusif kanggo perlindungan lingkungan.

Perusahaan kita wis ngembangake garis ekstrusi efisiensi dhuwur anyar adhedhasar teknologi ekstrusi lantai vinyl paling anyar, sing bisa nggawe ekstrusi lapisan dasar lan dilaminasi online kanthi film warna lan lapisan nyandhang, kabeh diproses ing siji wektu.LVT kitaLini Produksi Lantaiwis output dhuwur, proses Manufaktur prasaja lan automation dhuwur.

Ketebalan: 1-2.5mm
Jembar jembar (sadurunge Slitting): 600-1300mm
Kapasitas output: 400kg / jam, 700kg / jam, 1500kg / jam


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Lantai LVT minangka riset berteknologi tinggi lan berteknologi tinggi saka bahan lemah anyar, kanthi nggunakake PVC lan bubuk watu sing ditapis kanggo mbentuk basa padhet kanthi kapadhetan dhuwur, ditutupi pola realistis saka lapisan cetak, permukaan kanthi nyandhang kuwat banget. -tahan PVC tutup lapisan transparent, ngisor karo film anti slip, diproses dening sawetara pangolahan, saliyane kanggo lapisan lumahing sawise nutupi UV, aluminium oxide nutupi perawatan nutupi Bactericidal, supaya produk wis garis urip lan ayu, elastis, lumampah nyaman lan kinerja panyerepan swara, resistance nyandhang dhuwur, gampang kanggo ngresiki, kurang pangopènan, construction cepet lan prasaja lan kaluwihan liyane.

Kauntungan saka garis ekstrusi lantai LVT ing produksi lantai LVT

1. Bahan baku utama sing digunakake ing lantai LVT yaiku plastik poliethelin lan bubuk watu non radioaktif sing dipilih.PVC minangka sumber daya sing bisa dianyari sing ramah lingkungan lan ora beracun.Wis digunakake digunakake ing saben dinten gesang, kayata tableware, tas infus medical, etc. ing proses produksi, úa ditambahaké temen non-beracun lan non radioaktif.Dadi lantai LVT minangka lantai ijo perlindungan lingkungan nyata.

2. Lantai LVT daur ulang sing ramah lingkungan minangka salah sawijining bahan lemah sing bisa didaur ulang lan digunakake maneh.Utamane, lantai LVT gratis lem bisa didaur ulang kanthi wutuh sajrone sawetara taun.Penting banget kanggo terus ngasilake substrat LVT kanggo nglindhungi sumber daya bumi lan lingkungan ekologis.

3. Lantai LVT sing entheng lan ultra tipis mung 4-5mm lan bobote mung 8-11kg saben meter persegi, sing kurang saka 20% bahan lantai watu biasa.Wis kaluwihan incomparable ing bangunan dhuwur-munggah kanggo bangunan mbukak-prewangan lan ngirit papan.

4. Lumahing lantai LVT tahan nyandhang lan ngeruk nduweni lapisan tahan nyandhang transparan khusus sing diproses kanthi teknologi dhuwur.Kajaba iku, lumahing wis ditutupi karo lapisan liyane nyandhang-tahan, lan nomer revolusi nyandhang-tahan bisa tekan 20000. Amarga saka resistance nyandhang super, lantai LVT liyane lan liyane populer ing panggonan rame, mall lan supermarket.

Lini produksi ekstrusi lantai LVT ngrampungake masalah lantai beton sing adhem, atos, abu-abu, lembab lan rame.Produk iki digawe saka plastik sing ora gampang kobong lan ora gampang nyebabake geni.Kajaba iku, bahan dhasar saka enem seri produk sing dikiataken serat kaca kloso karo shrinkage kurang saka siji ewu, lan lapisan nyandhang-tahan ing lumahing khusus dirumuske.Mulane, kinerja babagan, kinerja anti curling, kinerja anti shrinkage, kinerja anti banyu lan anti mildew, resistance nyandhang, lan sapiturute dibandhingake karo jubin murah ana karo kain non-dirajut, kertas utawa plastik daur ulang minangka bahan dhasar lan non wear resistance. ing lumahing, Kualitas lan kinerja luwih apik.Sajrone pirang-pirang taun, produk Jiahao wis ana ing saindenging negara, lan diekspor menyang Rusia, Spanyol, Turki, Korea Selatan, Indonesia, India, Jepang, Jerman, Amerika Selatan lan negara lan wilayah liyane, ditampa kanthi apik dening para pelanggan.Jiahao nduweni tim diwasa sing nggabungake manajemen, R&D, desain, manufaktur, komisioning lan operasi, sing bisa nyedhiyakake layanan kanthi efisiensi lan kualitas dhuwur ing kabeh proses studi kelayakan awal, demonstrasi skema, desain skema, komisioning peralatan lan panriman. , latihan operasi peralatan, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk