Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

LVT FLOORING EXTRUSION LINE

  • LVT Flooring Production Line (Online Lamination)

    Lini Produksi Lantai LVT (Laminasi Online)

    Lantai LVT tradisional nduweni proses produksi sing kompleks, konsumsi energi sing dhuwur, wektu kerja sing dawa, lan ora kondusif kanggo perlindungan lingkungan.

    Perusahaan kita wis ngembangake garis ekstrusi efisiensi dhuwur anyar adhedhasar teknologi ekstrusi lantai vinyl paling anyar, sing bisa nggawe ekstrusi lapisan dasar lan dilaminasi online kanthi film warna lan lapisan nyandhang, kabeh diproses ing siji wektu.LVT kitaLini Produksi Lantaiwis output dhuwur, proses Manufaktur prasaja lan automation dhuwur.

    Ketebalan: 1-2.5mm
    Jembar jembar (sadurunge Slitting): 600-1300mm
    Kapasitas output: 400kg / jam, 700kg / jam, 1500kg / jam