Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

EXTRUDERS kanggo bahan plastik

  • Single screw extruder

    Extruder sekrup tunggal

    Kabeh jinis extruder JHD utamané digunakake ing PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET etc plastik extrusion.Dilengkapi karo cetakan cocok lan peralatan hilir, extruder bisa gawé sheet plastik, film, profil, pipe etc produk.Extruder meneng siji uga bisa digunakake ing lapangan pelletizing.

    JHD Single screw extruder karo dianyari desain anyar ing outlook , electrical sistem , ngalangi kuwat pigura .Iku bakal bisa karo efficiency luwih lan hemat energi .

    Soulution customerized tansah kasedhiya kanggo macem-macem aplikasi, nangani macem-macem bahan plastik.

  • Twin conical extruder

    Extruder conical kembar

    Kabeh jinis extruders JHZ sing perusahaan kita designs utamané kanggo prodhuksi PVC / profil WPC lan pipe PVC karo malah plasticity, kualitas anteng, produksi dhuwur, aplikasi sudhut lan kekiatan dawa.Conical twin screw extruder mesin duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.

  • Twin Parallel extruder

    Extruder Paralel Kembar

    Kabeh jinis extruders sekrup kembar paralel JHP sing dirancang perusahaan utamane kanggo ngasilake lantai SPC / LVT lan pipa PVC lan pelletizing PVC kanthi plastisitas, kualitas stabil, produksi dhuwur, aplikasi sing amba lan tahan lama.Mesin extruder meneng kembar podo duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.

  • CO-Extruder

    CO-Extruder

    Co-extruder minangka bagéyan penting saka teknologi co-extrusion.Iki dikembangake khusus kanggo adaptasi karo aliran cilik co-extrusion lan bisa antarmuka karo macem-macem jinis host.

    Bentenipun struktural antarane co-extruder lan extruder biasa utamané ing desain pigura.Miturut pigura sing beda, co-extruder bisa dipérang dadi rong jinis: jinis eksternal lan jinis online.Co-extruders njaba bisa dipérang dadi vertikal, horisontal lan sudut co-extruders miturut posisi instalasi beda;in-line co-extruders diselehake ing extruder utama lan diselehake ing meja setelan.menit.Co-extruder nduweni karakteristik ing ngisor iki:
    ①Struktur kompak lan ruang lantai cilik;
    ②Sistem kontrol cilik, gampang operate;
    ③Bingkai seluler, gampang dibongkar lan didandani;
    ④Antarmuka runner Handy, versatility kuwat.

    Co- Extruder uga entuk macem-macem model kayata sekrup tunggal lan sekrup ganda.

    Kayata 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 single screw extruders

    45,55,65,80,92 extruders meneng pindho