CO-Extruder

Katrangan singkat:

Co-extruder minangka bagéyan penting saka teknologi co-extrusion.Iki dikembangake khusus kanggo adaptasi karo aliran cilik co-extrusion lan bisa antarmuka karo macem-macem jinis host.

Bentenipun struktural antarane co-extruder lan extruder biasa utamané ing desain pigura.Miturut pigura sing beda, co-extruder bisa dipérang dadi rong jinis: jinis eksternal lan jinis online.Co-extruders njaba bisa dipérang dadi vertikal, horisontal lan sudut co-extruders miturut posisi instalasi beda;in-line co-extruders diselehake ing extruder utama lan diselehake ing meja setelan.menit.Co-extruder nduweni karakteristik ing ngisor iki:
①Struktur kompak lan ruang lantai cilik;
②Sistem kontrol cilik, gampang operate;
③Bingkai seluler, gampang dibongkar lan didandani;
④Antarmuka runner Handy, versatility kuwat.

Co- Extruder uga entuk macem-macem model kayata sekrup tunggal lan sekrup ganda.

Kayata 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 single screw extruders

45,55,65,80,92 extruders meneng pindho

 

 

 


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Co-extruder minangka bagéyan penting saka teknologi co-extrusion.Iki dikembangake khusus kanggo adaptasi karo aliran cilik co-extrusion lan bisa antarmuka karo macem-macem jinis host.

Bentenipun struktural antarane co-extruder lan extruder biasa utamané ing desain pigura.Miturut pigura sing beda, co-extruder bisa dipérang dadi rong jinis: jinis eksternal lan jinis online.Co-extruders njaba bisa dipérang dadi vertikal, horisontal lan sudut co-extruders miturut posisi instalasi beda;in-line co-extruders diselehake ing extruder utama lan diselehake ing meja setelan.menit.Co-extruder nduweni karakteristik ing ngisor iki: ①Struktur kompak lan ruang lantai cilik;②Sistem kontrol cilik, gampang operate;③Bingkai seluler, gampang dibongkar lan didandani;④Antarmuka runner Handy, versatility kuwat.

Co- Extruder uga entuk macem-macem model kayata sekrup tunggal lan sekrup ganda.

Kayata 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 single screw extruders

45,55,65,80,92 extruders meneng pindho

A extruder meneng iku jinis mixer kang gerakane komponen liwat silinder nggunakake meneng kang dadi.Pelet plastik cilik dilebokake menyang hopper saka extruder meneng sing dikirim liwat extruder kanthi sekrup puteran.

Kanggo macem-macem produk lan proses, ana macem-macem desain extruder ing dasare ana 3 jinis utama:

Extruder sekrup tunggal

Extruder meneng kembar conical

Extruder meneng podo kembar

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk