Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

KONSTRUKSI TEMPLET BOARD / SHUTERING BOARD LINE

  • PVC Construction Shuttering Board Line

    PVC Construction Shuttering Board Line

    Garis iki bisa nggawe Papan PVC kanthi jembar saka 900 -1220mm, ketebalan: 12-25mm

    Kang digunakake digunakake minangka papan shuttering ing industri construction.

    Fitur lan kaluwihan saka PVC bangunan Cithakan: 1. Bahan baku saka PVC bangunan Cithakan PVC SG5, Papan punika B1 retardant semangat, poto-extinguishing ing cilik saka geni, resistance suhu dhuwur, lan safety construction wis apik.Jinis cithakan anyar sing ngganti cithakan baja lan plywood bambu-kayu, nduweni sipat tahan lembab, tahan jamur, tahan korosi, lan ora nyerep.2. Non-lengket semen, gampang kanggo demould sawise construction, ora ewah-ewahan bentuk.3. Efisiensi konstruksi dhuwur, kualitas apik, permukaan bangunan sing dibangun kanthi lancar lan rata, efek cetakan tuang apik, lan ora ana modifikasi sekunder sing dibutuhake.4. kaping panggunaan turnover bisa tekan luwih saka 50 kaping, urip dawa, efficiency construction apik, panyimpenan trep, transportasi lan construction.5. Cithakan sampah bisa ulig lan daur ulang kanggo produksi lan pemanfaatan lan kaluwihan liyane, nyimpen sumber daya lan ketemu syarat "industri ijo".6. Cithakan bangunan pVC nduweni sifat insulasi swara, panyerepan swara, insulasi panas, pengawetan panas, lan liya-liyane, lan nduweni efek shockproof sing apik.7. Cara nambah kayu bisa digunakake kanggo macem-macem pangobatan, kang bisa diproses kaya kayu kaya pengeboran, sawing, nailing, planing, tancep, etc. Bisa diikat karo bahan PVC liyane miturut tata cara umum, supaya bisa fleksibel ing situs construction Kanggo nindakake Processing secondary.