Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

CO-EXRUDER

  • CO-Extruder

    CO-Extruder

    Co-extruder minangka bagéyan penting saka teknologi co-extrusion.Iki dikembangake khusus kanggo adaptasi karo aliran cilik co-extrusion lan bisa antarmuka karo macem-macem jinis host.

    Bentenipun struktural antarane co-extruder lan extruder biasa utamané ing desain pigura.Miturut pigura sing beda, co-extruder bisa dipérang dadi rong jinis: jinis eksternal lan jinis online.Co-extruders njaba bisa dipérang dadi vertikal, horisontal lan sudut co-extruders miturut posisi instalasi beda;in-line co-extruders diselehake ing extruder utama lan diselehake ing meja setelan.menit.Co-extruder nduweni karakteristik ing ngisor iki:
    ①Struktur kompak lan ruang lantai cilik;
    ②Sistem kontrol cilik, gampang operate;
    ③Bingkai seluler, gampang dibongkar lan didandani;
    ④Antarmuka runner Handy, versatility kuwat.

    Co- Extruder uga entuk macem-macem model kayata sekrup tunggal lan sekrup ganda.

    Kayata 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 single screw extruders

    45,55,65,80,92 extruders meneng pindho