Babagan Kita

555

SHANGHAI JIAHAO Machinery Co., Ltd., minangka pemasok peralatan ekstrusi plastik sing kondhang, dumunung ing Shanghai China lan wis mbangun telung basis pabrik ing provinsi Shanghai lan Jiangsu.Ing basis saka pengalaman luwih saka 20 taun lan kontrol kualitas dhuwur, perusahaan wis prestasi paling ing proyèk technical utama saka Kamentrian Komunikasi, Kamentrian Konstruksi lan sistem Telecom kanggo nyediakke jinis peralatan extrusion plastik.

Daftar Produk Perusahaan:

1. Single-screw, twin-screw extruder;

2. Plastik (PVC, PC, PS, PET, PE, PP), lembaran, jalur produksi papan;

3. WPC / SPC lantai produksi line

4. Plastik (PVC, PC, PS, PET, PE, PP) Lini Produksi Profil;

5. Kayu profil lini produksi plastik;

6.Mixer, Crusher, Grinder, Mould, Chiller, etc. mesin bantu kanggo

7.Proyek Turn-key kanggo lembaran plastik, proyek produksi profil

04

Kabeh peralatan ing ndhuwur Jiahao Company diekspor menyang luwih saka rong puluh negara ing Eropah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika lan wilayah Asia Kidul-Wétan lan negara liyane, kang duwe reputasi apik karo project sukses ing sisih pelanggan.

Jiahao perusahaan wis strictly njaluk ing methodically desain, Manufaktur, testing ing kabeh prosedur produk produksi lan sijine kabeh proses ing sistem kontrol kualitas.Perusahaan Jiahao ngupaya dadi perusahaan internasional ing industri ekstrusi.

Kualitas dhuwur

Perusahaan kita nggunakake standar nasional lan industri kanthi maksimal, ngontrol saben proses kanthi ketat, lan njamin kualitas saben bagean.Sawise peralatan dikirim menyang pelanggan, kita bakal nganakake investigasi lengkap babagan kinerja peralatan kanggo nambah teknologi lan kualitas.Perusahaan iki minangka perusahaan paling gedhe kanthi teknologi pangolahan lengkap ing Shanghai.

Efisien

Perusahaan kita duwe tim teknis sing apik, luwih saka 100 tenaga profesional lan teknis.Dheweke bakal nindakake sing paling apik kanggo ngrancang peralatan sing apik kanggo para pelanggan.We duwe departemen sawise-sales sawijining kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan sawise-sales lengkap.Insinyur kita uga bakal nyedhiyakake layanan ing luar negeri.