Babagan kita

Terobosan

  • d6672b63
  • Different models avialable

JIAHAO

PAMBUKA

Mesin Shanghai JIAHAO khusus nyedhiyakake solusi Trunkey kanggo macem-macem proyek manufaktur lembaran plastik utawa papan.

Madeg ing taun 2007 lan makarya kanthi profesional ing industri Ekstrusi Plastik.

Diwiwiti saka produk adhedhasar PVC garis Extrusion, JIAHAO Machinery wis kasedhiya nomer baris lan layanan kanggo Various pelanggan domestik uga jaban rangkah.

Nganti 2021, kita wis entuk kemajuan sing apik kanthi nggedhekake layanan saka bahan adhedhasar PVC dadi luwih akeh jinis Plastik.

  • -
    Didegaké ing taun 1995
  • -
    24 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 18 produk
  • -$
    Luwih saka 2 milyar

produk

Inovasi

  • CO-Extruder

    CO-Extruder

    Co-extruder minangka bagéyan penting saka teknologi co-extrusion.Iki dikembangake khusus kanggo adaptasi karo aliran cilik co-extrusion lan bisa antarmuka karo macem-macem jinis host.Bentenipun struktural antarane co-extruder lan extruder biasa utamané ing desain pigura.Miturut pigura sing beda, co-extruder bisa dipérang dadi rong jinis: jinis eksternal lan jinis online.Co-extruders njaba bisa dipérang dadi vertikal, horisontal lan sudut co-extr...

  • Twin Parallel extruder

    Extruder Paralel Kembar

    Kabeh jinis extruders sekrup kembar paralel JHP sing dirancang perusahaan utamane kanggo ngasilake lantai SPC / LVT lan pipa PVC lan pelletizing PVC kanthi plastisitas, kualitas stabil, produksi dhuwur, aplikasi sing amba lan tahan lama.Mesin extruder meneng kembar podo duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.Desain sing dioptimalake lan sekrup lan tong minyak sing digawe kanthi apik ngasilake plastisitas sing apik ...

  • Twin conical extruder

    Extruder conical kembar

    Kabeh jinis extruders JHZ sing perusahaan kita designs utamané kanggo prodhuksi PVC / profil WPC lan pipe PVC karo malah plasticity, kualitas anteng, produksi dhuwur, aplikasi sudhut lan kekiatan dawa.Mesin extruder meneng kembar Conical duwe rong pilihan ing kontrol meter umum lan sistem kontrol komputer lan rong pilihan kanggo sistem motor DC lan AC.Conical twin screw extruder minangka peralatan pencampur lan ekstrusi sing efisien.Mesin kasebut nduweni karakteristik tingkat nyukur cilik, angel ...

  • Single screw extruder

    Extruder sekrup tunggal

    Extruder sekrup tunggal dumadi saka sekrup Archimedean sing muter ing tong minyak sing digawe panas.Amarga struktur sing prasaja, manufaktur sing gampang, efisiensi pangolahan sing dhuwur lan rega sing murah, mula akeh digunakake.Iki minangka teknologi sing paling diwasa lan jinis extruder sing paling akeh digunakake.Ing saiki, extruder meneng siji wis dikembangaké saka struktur spiral dhasar asli, kayata pemblokiran meneng damping, exhaust meneng, slotted meneng tong minyak, pin tong minyak, bangunan blok struktur lan struct beda ...

PAWARTA

Service First

  • Dhiskusi babagan Aplikasi Bahan Plastik Kayu Ekologis ing Bangunan Shading

    Saiki, bahan plastik kayu plastik ekologis (WPC) ora mung bisa digunakake minangka panel tembok lantai, nanging uga bisa dadi peran ing shading ing sawetara bangunan shading, lan mboko sithik berkembang dadi kategori produk shading independen.Sun-shading minangka cara lan ukuran ...

  • SPC FLOOR EXTRUDER REGULAR Maintenance -Bagian siji

    Part One: Bagian inang 1, JHZ92, 110 TWIN CONICAL, JHP135 sekrup ganda: bantalan motor utama mesin utama ing ujung motor utama paling sethithik 1-2 kaping saben 3 wulan kanggo ngisi pelumas tahan suhu dhuwur ing ndhuwur 300 derajat.2. Kursi vakum lan silinder vakum kudu diresiki ...